perjantai 10. maaliskuuta 2017

Taikoja verkostoseminaarissa koolla aikuisten taitoja kehittävät hankkeet


Taikoja- verkostohanke tukee ESR-hankkeita kohti näiden tavoitteita. Tukea on tarjolla verkostoitumistapaamisten, webinaarien ja henkilökohtaisen tuen muodossa. Digipolku töihin - hankkeen edustajana osallistuin ensimmäistä kertaa Taikojan järjestämään tapaamiseen 9.3.2017 Helsingissä. Mukana olivat myös seuraavat hankkeet:

1.  Oppi-va- hanke
2. Noheva- hanke
3. Työelämän ICT-taidot- hanke
4. Puhti- hanke
5. Taitotuunaajat
6. Osallisena verkossa

Hankkeen koottuna tarkemmin tiedoin sivulla https://blogs.sis.uta.fi/taikoja/kaynnissa-olevat-hankkeet/

Tapaamiskerran tavoitteena oli tutustua  toisiimme, ottaa oppia, benchmarkata ja ideoida uutta yhdessä erityisesti hankeviestintään liittyen. Aiheesta oli kutsuttu alustamaan viestinnän asiantuntija Heidi Korva Communikesta, joka johdatteli aktiivisen osallistujajoukon ideoimaan ja kehittämään vaikuttavaa hankeviestintää. Tapaamiskerralla saatiin konkreetteja ideoita ja ajatuksia viestinnän toimien yhdistämisestä järkevissä ja perustelluissa kohdissa. Jatkoa ja näkyviä viestinnällisiä tuloksia seuraa toivottavasti jo pian.

Yksi päivän ydinsisältö oli turhan 'viestintähälyn' välttäminen ja yhdessä tekeminen. Lisäksi valtaisassa nykypäivän viestitulvassa tulee erottua jollain tavalla - sekä herättää tunteita. Tunteet saavat ihmiset toimimaan. Näihin kuviin ja tunnelmiin jatkuu hankkeen viestintäsuunnitelman työstäminen :)

Maaliskuisia ajatuksia kirjasi Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti